Zomer expo 2017 “Water”

10 oktober 2016 // Door Christine van der Ree // Nieuws

Stichting “ArtWorlds” organiseert de WaterZomerExpo 2017.

Het zou leuk zijn als er ook emaille-werk te zien zal zijn. Doe mee met de voorrondes en promoot daardoor ook de emaille-kunst!

Water

Water stroomt, geeft leven, geleidt en maakt verbinding. Spiegeling, transparantie, oneindig, golfbeweging, vloeien, zuiveren, dopen, contemplatie, druppel, lichtval, kleureffecten, klank, klei, glas, aquarel, papier scheppen, installatie, damp, mist, ijs, tranen, regen, landschap, zee, meer, rivier, plas, overstroming, blussen, droogte, dieren, planten, leven − het stroomt maar door..

Tot en met 7 maart 2017 kun je werk aanmelden voor Water ZomerExpo 2017. De tentoonstelling is te zien van 25 mei t/m 20 augustus op twee locaties van Museum de Fundatie: het museumgebouw aan de Blijmarkt in Zwolle en Kasteel het Nijenhuis met de beeldentuin in Heino-Wijhe. Inspiratie op locatie >>

5 voorrondes

Tijdens vijf voorrondes worden maximaal 250 werken geselecteerd voor de tentoonstelling. Op 12 maart bij Academie Minerva, Groningen, 18 maart  Stedelijk Museum Schiedam, 25 maart  Loods 6, Amsterdam, 1 april ZIMIHC Theater Stefanus, Utrecht en voor de werken in het landschap op 8 april Buitenkunst, Kasteel het Nijenhuis, Heino-Wijhe.

1 jurysessie

De ZomerExpo-jury kiest blind, zonder kennis van de maker. Het gaat om de kunst. Alle werken worden in één jurysessie gekozen. Na elke sessie is er gelegenheid om even kennis te maken met de mensen die je werk hebben gezien. Wij kijken er naar uit. Meer over voorrondes >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *